Затримали підозрюваного під час перегляду фільму у кінотеатрі / Аброськін/Facebook

У вівторок, 14 травня, вчергове затримали віце-чемпіона України з боротьби сумо Дмитра Слепченка, який підозрюється у вбивстві мотоцикліста у травні 2017 року у Києві.

Про це повідомив начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін.

Він нагадав, що 24 травня 2017 року на Харківському шосе у Києві двома пострілами Слепченко поранив молодого чоловіка - байкера, 1981 року народження, який рухався на мотоциклі, що привело до смерті останнього.

Відео дня

Читайте такожПоліції здався чоловік, який застрелив байкера на Харківському шосе в Києві

Згідно діючого рішення Дарницької районного суду Києва Слепченко має перебувати у Київській міській психоневрологічній лікарні закритого типу у Глевасі, Київської області. Але він, за словами начальника кримінальної поліції, вільно пересувався на авто Лексус LX, який зареєстрований на ім’я його співмешканки.

Затримали Слепченка у Глевасі Київської області під час перегляду фільму у кінотеатрі.

«На сьогодні у слідства Нацполіції дуже багато питань як до Слепченка Дмитра, який скоїв втечу зі спеціалізованого лікувального закладу закритого типу, так і до керівництва самого закладу, яке, наскільки нам відомо, сприяло цьому неодноразово», - написав Аброськін.

Як повідомляв УНІАН, 24 травня у Києві на Харківському шосе під час руху розстріляли мотоцикліста. Байкер проїхав кілька метрів і впав. На місце події викликали "швидку", але потерпілий помер від отриманих вогнепальних поранень.

Убитим виявився 36-річний житель столиці Юрій Калиниченко. За словами його друзів, стріляв віце-чемпіон світу 2012 року із боротьби сумо Дмитро Слепченко.

За попередньою версією правоохоронців, киянин отримав вогнепальне поранення при конфлікті між учасниками дорожнього руху, котрий спалахнув раптово.