Київський метрополітен вводить нові правила, там буде чимало заборон. 

Читайте такожУ Києві виникла тиснява на метро "Святошин" (фоторепортаж)

Наприклад, голим  не дозволять входити до столичної підземки, йдеться в сюжеті "Джедаїв" на "2+2". Тепер поза законом у метрополітені босі, з оголеним торсом та люди повністю без одягу.

Вимога одягатися - найрезонансніша серед нововведень, та вона не єдина. Також закон регулює електронну оплату за проїзд та штрафи за порушення правил підземки. Усі ці пропозиції  незабаром ухвалять у Київміськраді.

Як йдеться на опублікованому на сайті Київради проекті рішення, киянам заборонять заходити в метро в брудному одязі та перевозити велосипеди без чохла.

Так, неохайного пасажира не пускатимуть у метро. Під це поняття підпадає "оголена людина, з оголеним торсом, у спідній білизні, без взуття, у брудному одязі та в одязі з неприємним запахом".

У нових правилах заборонено їздити на самокатах, роликах та скейтах. Не можна перевозити предмети округлої форми, які немає за що тримати.

Також заборонено жебракувати, розклеювати рекламу, здійснювати підприємницьку діяльність, займатися агітацією, гучно вмикати музику, грати на музичних інструментах та співати.

Як повідомляв УНІАН, у київському метрополітені на станції метро "Червоний хутір", кінцевій на Сирецько-Печерській лінії, розгулював абсолютно голий чоловік. Йому вдалося навіть вдертися до кабіни машиніста.