Олександра Клітіна подаватиме на "слуг народу" до суду / Скріншот

Заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна стверджує, що інформація про нібито «кар’єру через ліжко» насправді є замовленням, і пов’язала це зі спротивом реформам.

Про це Клітіна розповіла під час брифінгу 22 листопада.

Читайте такожСенцов про голодування адвоката Закревської: це не жест і не хайп

Відео дня

«Звісно, з розмови двох чоловіків напідпитку усі ЗМІ чорнять саме мене. На те є причини й замовники. Коли я йшла на посаду заступника міністра, я розуміла, що буде непросто, що буде спротив реформам. Спочатку я хотіла промовчати та ігнорувати цю бридоту», – заявила Клітіна.

«Але я розумію, що сьогодні я, а завтра на моєму місці буде інша жінка – ваша дочка, дружина або мати. Виходить, що всі симпатичні жінки, які працюють в уряді, парламенті займають свої посади через постіль? Що це за дикість узагалі? З одного боку, мені соромно, що таке відбувається у моїй країні. Ми ж за європейські цінності», – сказала Клітіна.

Водночас її тішить, що, крім розмови п’яних чоловіків, іншого компромату про неї не знайшли: «І я сприймаю це як ознаку моєї чесності й професійності».

Заступниця міністра також додала, що подаватиме на пліткарів до суду.

«Я також вважаю, що учасники цієї розмови й особливо депутат, який розповсюдив таку інформацію, мають понести відповідальність. Я планую у суді добитись спростування недостовірної інформації щодо мене, а також компенсації моральної шкоди», – повідомила Клітіна.

Нагадаємо, днями нардеп Антон Поляков опублікував фрагмент розмови народних депутатів зі «Слуги народу», які розповіли, що Клітіна начебто отримала свою посаду через ліжко.