До літака з Уханя підігнали трап / Скріншот з відео

Станом на 12:15 до літака, який забрав людей з карантинного китайського міста Ухань та сів в аеропорту Харкова, підігнали трап. Медики почали додатково перевіряти пасажирів прямо на борту.

Читайте такожДо евакуйованих українців на Полтавщину виїхали троє депутатів зі "Слуги народу" – Корнієнко

Як повідомляє ТСН, на борт зранку чекали медики та рятувальники. Задля безпеки всі лікарі одягнені в спеціальні костюми. 

Відео дня

Медики наголошують, що перед вильотом кожного пасажира оглянули китайські медики, і жодного симптому коронавірусу не виявили. Тож жодного приводу для паніки нема. Втім, в аеропорту їх оглянуть ще раз. Якщо в когось буде приміром, підвищена температура, то цю людину одразу відправлять до місцевої інфекційної лікарні. 

На летовищі багато людей, які відправляються у своїх справах, але паніки немає - всі з розумінням ставляться до ситуації.

Нагадаємо, літак з Китаю, на якому знаходяться громадяни України та іноземці, сьогодні прибув до Харкова.

Згодом евакуйованих з Китаю громадян України та іноземців буде доправлено на територію медичного центру Національної гвардії "Нові Санжари" у Полтавській області. Впродовж 14 днів люди перебуватимуть у санаторії на обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарного-епідеміологічного контролю і безпеки.