На думку речниці, «уряд добре комунікував, і всі служби спрацювали» / УНІАН

Речниця українського президента Юлій Мендель стверджує, що Зеленський фактично весь день присвятив протестам на Полтавщині проти приїзду евакуйованих громадян з Уханя.

Про це вона розповіла у ранковому ефірі 1+1.

Читайте також"День незвичних речей і сорому": Аваков прокоментував події у Нових Санжарах (відео)

Відео дня

«Він абсолютно весь день присвятив цій ситуації. В принципі, він був готовий до того, що можуть бути якісь нюанси, бо ми готувалися», – заявила Мендель, додавши, що вони готувалися до евакуації кілька тижнів.

Також Мендель наголосила, що Зеленський у своєму вчорашньому зверненні згадав про політиків, які «ділили українців на правильних і неправильних».

На думку речниці, «уряд добре комунікував, і всі служби спрацювали».

«Він намагався зробити все, точніше він не намагався, він справді зробив усе тому, що він присвятив весь день тому, щоб і уряд добре комунікував і всі служби спрацювали», – зазначила вона.

Як повідомляв УНІАН, у Нових Санжарах місцеві жителі вчора протестували проти прибуття у медичний центр МВС, розташований в їхньому населеному пункті, евакуйованих з Китаю громадян України та іноземців.

Протягом 14 днів люди перебуватимуть у медцентрі "Нові Санжари" в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарно-епідемічного контролю і безпеки.

За фактом масових безладів правоохоронці затримали 24 людини, їм загрожує до восьми років ув'язнення.