У Львові завтра закриють заклади торгівлі  / Фото: wikiwand.com

У Львові від завтра закриють усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

"З понеділка у Львові закриваємо усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. Офіційне рішення комісії з надзвичайних ситуацій буде прийнято зранку, але готуватись можна вже", - написав він у повідомленні. 

Відео дня

Також мер спростував інформацію, що у Львові вже зафіксовано 2 випадки інфікування новим коронавірусом.

Разом з тим прес-служба Львівської облдержадміністрації з посиланням на в.о. директора Департаменту охорони здоров’я ОДА Андрія Васька повідомляє, що в обласну інфекційну лікарню госпіталізовано 4 осіб з підозрою на інфікування коронавірусом.

За словами Васька, проводяться обстеження, аналізи на COVID-19 будуть відправлені в Київ.

Реанімаційні палати готові до госпіталізації пацієнтів. Інфекційна лікарня працює в посиленому режимі, додали у прес-службі.

Читайте такожУ Чернівецькій області під час карантину самотнім літнім людям продукти й ліки доставлятимуть додому

Як повідомляв УНІАН, через спалах коронавірусу 11 березня Кабінет міністрів ухвалив рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня. Зокрема, на три тижні закрито навчальні заклади, скасовано проведення всіх масових заходів в країні. Терміни карантину можуть змінитися залежно від епідемічної ситуації в Україні.

У зв’язку із введенням карантину МОЗ закликає українців уникати відвідування місць масового скупчення та по можливості залишатися вдома.

«Самоізоляція - найефективніший спосіб боротьби з поширенням коронавірусної інфекції в усіх країнах, де її було зафіксовано», - наголосили у відомстві.