У Дніпрі одразу 40 артистів помістили в обсервацію / facebook/cvODA

У Дніпрі вчора ввечері на обсервацію до міського оздоровчого табору «Золотий вік» помістили 40 артистів театру опери і балету, які повернулися з гастролей з Європи.

Читайте такожУ Дніпрі посилили карантин: закриваються театри і кінотеатри

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час онлайн-брифінгу повідомив в. о. директора Дніпропетровського обласного лабораторного центру МОЗ України Олександр Штепа.

Відео дня

«Вчора о 18-й годині до Дніпра повернулися з гастролей з Європи 40 артистів Дніпропетровського театру опери і балету. В зв’язку з тим, що вони під час повернення перетинали кордони країн, в яких виявлено коронавірус, було вирішено помістити їх в обсервацію в оздоровчий табір «Золотий вік». У таборі всіх артистів оглянули медпрацівники, які виявили трьох осіб з ознаками ГРВІ та температурою 37,5 градусів. Цих трьох людей госпіталізовано до інфекційної лікарні, де їх лікують від ГРВІ. Госпіталізовані почуваються добре», - зазначив Штепа.

За його словами, артисти в обсервації проведуть два тижні. У оздоровчому таборі створені комфортні умови, забезпечене харчування та медичне обстеження.

Штепа ще раз наголосив, що наразі в Дніпропетровській області не виявлено жодного випадку захворювання на коронавірус.

«Ситуація стабільна, під контролем», - наголосив Штепа.