REUTERS

У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що в Україну повертається 30 українців-членів екіпажу лайнеру Celebrity Reflection.

Про це йдеться в оперативній інформації від МЗС щодо коронавірусу.

"Наші громадяни з круїзного лайнера Celebrity Reflection повертаються сьогодні додому! Наразі 30 українських громадян - членів екіпажу лайнеру Celebrity Reflection вже перевезли до Стамбулу, де вони чекають на чартерний рейс до України", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУкраїнка з Diamond Princess: Під час карантину споживання алкоголю пасажирами Diamond Princess зросло. Але це не ті обсяги, які для українців є вражаючими

Також сказано, що компанія Royal Caribbean International придбала для цих громадян квитки на чартерний авіарейс Стамбул (Туреччина) – Одеса (Україна) на сьогодні, 20 березня. Запланований час прибуття до аеропорту Одеси - 21:20.

Як сказано на сайті компанії круїзних подорожей Celebrity Cruises, якій належить лайнер Celebrity Reflection, компанія ухвалила рішення призупинити здійснення круїзних подорожей в усьому світі у зв'язку зі спалахом коронавірусу до 11 квітня.