Рятувальники о 14:00 запустять оповіщення з човнів і катерів / Думська

В Одесі про карантинні обмеження, пов'язані з нерозповсюдженням коронавірусу, попереджатимуть населення, у тому числі на узбережжі Чорного моря, з човнів.

Як повідомили УНІАН у мерії, сьогодні розпочато оповіщення співробітниками управління з питань цивільного захисту Департаменту муніципальної безпеки Одеської міської ради та комунального закладу «Муніципальна варта».

Читайте такожУ Хмельницькому на період карантину скасували пільговий проїзд у транспорті

Відео дня

Зокрема, з ранку п'ятниці вулицями міста роз'їжджають автомобілі муніципалітету, які за допомогою сучасної автоматизованої системи централізованого оповіщення інформують громадян про основні карантинні заходи. Також попереджають про кримінальну відповідальність за порушення карантину.

«Аналогічно працюватиме оповіщення населення рятувальниками КУ «Рятувально-водолазна служба» на узбережжі», - повідомили в мерії.

Зокрема, рятувальники о 14:00 на 13-й станції Великого Фонтану запустять оповіщення населення з моторних човнів, катерів, з берега тощо.

Як повідомляв УНІАН, в Україні зафіксовано 26 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. У світі на коронавірус захворіли близько 244,5 тис. людей, одужали понад 86 тис. осіб, померли понад 10 тис. осіб.