Ілюстрація REUTERS

У Сумах із завтрашнього дня, 23 березня, зупиняється робота міського комунального пасажирського транспорту.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення сьогодні, 22 березня, прийняв виконавчий комітет Сумської міської ради.

Читайте такожУ громадський транспорт – лише за перепустками: у КМДА пояснили, хто та як може їх оформити

Відео дня

Згідно із повідомленням, рішення набирає чинності з моменту оприлюднення, яке вже розміщене на офіційному сайті міськради.

Відтак, на території м. Суми роботу міського автомобільного та електричного пасажирського транспорту комунального підприємства «Електроавтотранс» (окрім маршрутів №57А «Баранівка – Центр», №64А «Добровільна – Центр» та №59А «Баси – Центр») зупиняється з 00 год. 01 хв. 23 березня до закінчення карантину на регулярних маршрутах міста.

Разом із тим, комунальний транспорт буде направлятися для виконання спецрейсів з доставки працівників лікарень, великих бюджетоутворюючих підприємств та підприємств, що забезпечують життєдіяльність міста.

Крім того, для обмеження перебування в місцях скупчення осіб похилого віку (найбільш схильних до зараження COVID-19) з 23 березня скасовується перевезення пасажирів пільгових категорій у приватному пасажирському транспорті.

Як повідомляв УНІАН, в Україні наразі зафіксовано 47 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 3 летальних, 1 пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні.