У Києві зупинили громадський транспорт \ Фото www.vmr.gov.ua

З сьогоднішнього дня в Києві весь громадський транспорт зупиняється через посилення обмежувальних заходів щодо нерозповсюдження коронавірусу в столиці. Однак заборона не стосується власників приватних автомобілів.

Читайте також:

Громадським транспортом за спеціальними перепустками тепер можуть користуватися тільки працівники аптек, лікарень, продуктових магазинів, ДСНС, правоохоронних органів і стратегічних підприємств. Схеми маршрутів опублікують пізніше. В тролейбусах, автобусах і трамваях будуть чергувати співробітники поліції, перевіряючи маски і перепустки.

Напередодні, коментуючи дане обмеження мер Києва Віталій Кличко зазначив, що введені раніше заходи безпеки на киян не подіяли, тому КМДА буде дотримуватися поради з Уханя (провінції в Китаї, де стався перший спалах коронавірусу – УНІАН).

Затори в Києві

Станом на ранок сьогоднішнього дня в Києві спостерігаються затори. Зокрема, трафік спостерігається на центральних вулицях міста. Дуже сповільнений рух на проспекті Любомира Гузара в районі авіаційного університету. Ущільнений рух на Подолі. Також є тягнучки в Дніпровському районі столиці, біля станцій метро Дарниця і Чернігівська. Проїзд мостами вільний.