Ілюстрація / REUTERS

Усі заклади та установи, які продовжують діяльність у період обмежувальних заходів, спрямованих на протидію поширенню COVID-19, мають встановити позначки соціальної дистанції в 1,5 м.

Як повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі, таке рішення ухвалив Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні.

"Усі заклади та установи, які продовжують діяльність у період обмежувальних заходів, спрямованих на протидію поширенню COVID-19, мають встановити позначки соціальної дистанції. Таке рішення ухвалив уряд на позачерговому засіданні", - повідомив він.

Відео дня

Як наголосив Шмигаль, власникам та керівництву закладів та установ разом із Нацполіцією слід забезпечити дотримання відвідувачами дистанції в 1,5 м.

Читайте такожУряд запровадив режим надзвичайної ситуації ще у трьох областях

Як повідомляв УНІАН, 11 березня Кабінет міністрів через поширення коронавірусу ухвалив рішення запровадити в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня.

Станом на ранок 23 березня в України зафіксовано 73 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. Випадки інфікування коронавірусом виявлено у наступних областях: Дніпропетровській - 2, Донецькій - 1, Житомирській - 2 (1 летальний), Івано-Франківській - 5 (1 летальний), Київській - 5, Львівській - 2, Тернопільській - 1, Чернівецькій - 25 (1 летальний), Черкаській - 1, а також у Києві - 29.

Читайте також: