Також на виїзд оформлено 6 тис. 670 іноземців \ фото facebook.com/pg/DPSUkraine

Протягом минулої доби додому повернулися понад 13,5 тис. громадян України.

Читайте такожВ Україну вчора в’їхало 15 тисяч осіб: у одного українця в "Борисполі" виявили коронавірус

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, вчора український кордон перетнули майже 22 тис. осіб, з яких понад 13,5 тис. - українці, котрі повернулися з-за кордону.

Відео дня

Також на виїзд оформлено 6 тис. 670 іноземців. «У взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів за минулу добу прикордонники провели температурний скринінг та опитування щодо стану здоров’я близько 15,3 тис. осіб. Встановленим порядком здійснюється оформлення інформативних згод та пам’яток про самоізоляцію», - йдеться у повідомленні.

Також упродовж минулої доби за сприяння ДПСУ транспортними засобами наданими місцевою владою та ДСНС забезпечено перевезення через кордон майже 3,8 тис. українців, які прибули до кордону пішки.

Крім того, вчора оформлено 2 евакуаційні потяги з Перемишля. Всього в Україну цими рейсами прибуло майже 1 тис. 240 українців та 1 іноземець. «Прикордонники разом з представниками санітарно-карантинного підрозділу провели комплекс перевірочних заходів, спрямованих на виявлення серед пасажирів ознак захворювання на COVID-19»,- йдеться у повідомленні.

Також у столичному аеропорту оформлено пасажирів з майже 30 евакуаційних авіарейсів.