Бонад 700 українців приїхали на спецпоїзді з Москви / Фото: ДСНС

Київські рятувальники та фахівці Мобільного рятувального центру ДСНС здійснили санітарну обробку в потязі «Москва-Київ», яким сьогодні повернулися до України майже 700 українців.

Читайте такожУ МЗС розповіли про українців, які лікуються та перебувають на карантині за кордоном через коронавірус

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Відео дня

Зазначається, що ззовні та зсередини були продезінфіковані усі 18 вагонів.

«Працював наш особовий склад, дотримуючись усіх заходів безпеки: у спецкостюмах та у засобах індивідуального захисту органів дихання», - додали відомстві.

Як повідомляв УНІАН, 29 березня близько 08:00 до столичного вокзалу прибув спеціальний потяг «Укрзалізниці» сполученням «Москва-Київ», яким з Росії повернулися понад 700 співвітчизників.

Для його оформлення прикордонники зі співробітниками Національної поліції перекрили периметр території з обмеженим режимом доступу. Усім пасажирам провели температурний скринінг, цікавлячись станом їхнього здоров’я. Крім того, за даними поліції, громадяни отримали пам'ятки і заповнили згоди про самоізоляцію.

Довідка УНІАН. 25 березня Кабінет міністрів запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України та продовжив карантин до 24 квітня з метою запобігання поширенню COVID-19.

26 березня президент України Володимир Зеленський заявив, що з 28 березня державний кордон буде закрито й буде припинено усі пасажирські перевезення.

Читайте також: