Фото УНІАН

Сьогодні, 2 квітня, о 22.30 на телеглядачів «1+1» чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». У зв'язку з посиленням карантинних заходів вперше за історію існування програми у студії буде присутня єдина ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук, а всі гості приєднаються до ефіру по Skype-зв’язку.

Темою програми стануть актуальні питання, що змінилося в Україні за три тижні карантину, та чи вдасться країні ефективно протистояти світовій пандемії. У студії «Право на владу» експерти дадуть свій прогноз, коли українцям чекати піку епідемії, та як продовження карантину вплине на економіку. А також розкажуть, чим зарадять у боротьбі з коронавірусом нові закони, ухвалені цього тижня на екстреному засіданні парламенту.

До прямого ефіру ток-шоу «онлайн» долучаться: міністр охорони здоров'я України Максим Степанов, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, інфекціоніст, заслужений лікар України Ольга Голубовська, народний депутат з фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, голова комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко, народний депутат з фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко, старший економіст Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар.

Відео дня

Дивіться новий випуск «Право на владу» вже сьогодні о 22.30.

Нагадаємо, що як і раніше на період карантину всі прямі ефіри «Право на владу» проходять без глядачів у залі.