Ілюстрація REUTERS

Президент Володимир Зеленський обговорив посилення обмежувальних заходів зі стримування поширення коронавірусу, зокрема обов’язкове носіння маски і заборону на одночасне пересування разом 3 і більше осіб.

Про це повідомляє прес-служба ОП.

Читайте також"Щоб не було так, що вони нічого не мають": Зеленський закликав перевіряти доставку тестів

Відео дня

При цьому глава держави також нагадав, що Великдень, який українці невдовзі відзначатимуть і наголосив на посиленні щодо цього уваги з боку держави на період карантину.

«Ми маємо зробити все, щоб убезпечити українців від епідемії коронавірусу. Великдень – це завжди важливий період для людей, період єднання родин. Упевнений, що українці розуміють, що в цей важливий час треба ще й берегти найближчих», – сказав Зеленський.

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня Кабінет міністрів затвердив нові заходи щодо посилення карантину в Україні, який було запроваджено через поширення коронавірусної хвороби.

Зокрема, серед іншого, Уряд вирішив обмежити кількість чинних пунктів пропуску на державному кордоні - їх залишиться 21; обов'язкову 14-денну обсервацію всіх, хто повертається з-за кордону; заборону пересування вулицями більш як двох людей (за виключенням осіб, що супроводжують дітей); обов'язкове носіння маски.