В ЗСУ зафіксували 5 випадків захворювання / Фото: УНІАН

У Збройних силах України станом на 7:00 8 квітня зареєстровано 5 випадків захворювання на COVID-19, з них - один летальний.

«На 07.00 8 квітня в Збройних силах України зареєстровано 5 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них - один летальний», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебувають 118 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби – 19 осіб.

Відео дня

Читайте такожКоронавірус в Україні та світі: найважливіше за 7 квітня

«Новий випадок захворювання підтверджено у військовослужбовця Київського гарнізону, що з 3 квітня перебував на самоізоляції у зв'язку із контактом з хворою особою. На даний час стан здоров’я військовослужбовця задовільний. Він проходить лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби. Особи, які контактували з даним військовим, перебувають на самоізоляції», - повідомляють у командуванні.

Командування Медичних сил ЗСУ закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Як повідомляв раніше УНІАН у Збройних силах України станом 7 квітня було зареєстровано 4 випадки захворювання на COVID-19, з них один летальний.

Читайте також: