На Одещині моряк не став сидіти в самоізоляції / фото MarineTraffic.com

В Одеській області було затримано старшого помічника капітана, який порушив режим самоізоляції у зв'язку з загрозою коронавірусу.

Як повідомили УНІАН в Південному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, порушника виявили вчора прикордонники Ізмаїльського загону в пункті пропуску «Ізмаїльський морський торговий порт».

Як зазначається, помічник капітана одного із суден 2 квітня повертався з території окупованого Криму на материкову Україну через контрольний пункт «Чаплинка». Перетинаючи адмінлінію, він підписав добровільну згоду на самоізоляцію. При цьому, перетнув її як звичайний громадянин України, не вказуючи, що є членом екіпажу. Вчора, під час прикордонного контролю судна, яке прямувало з Ізмаїльського порту (Одеська обл.) в румунський порт Чернаводе, на чоловіка спрацювала база даних про недотримання терміну самоізоляції.

Відео дня

Читайте такожШтрафи під час карантину: чи можна виходити з дому та чим це загрожує

Про даний факт прикордонники поінформували співробітників Нацполіціі, які склали протокол про адміністративну відповідальність за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил карантину».

Відзначається, що розгляд справи в суді відбудеться після завершенню терміну самоізоляції чоловіка, якого відправили додому.

Читайте також: