Обмеження будуть діяти з 11 до 13 квітня / Фото: УНІАН

У місті Олешки Херсонської області з метою недопущення подальшого поширення коронавірусної інфекції у вихідні введуть додаткові карантинні обмеження.

Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення було ухвалене обласною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Обмеження вводяться на період з 11:00 11 квітня до 6:00 13 квітня.

Відео дня

Читайте такожУ Чернівецькій області на вихідних зачинять всі магазини та АЗС

Як повідомив у Facebook Олешківський міський голова Дмитро Воронов, під час дії обмежень містяни не зможуть залишати свої домівки, а місто буде закрите на в'їзд і на виїзд.

«На вихідні дні Олешки будуть повністю закриті на карантин (пости поліції), на вулиці вийде багато патрулів для жорсткого контролю за дотриманням карантинних заходів. Кому потрібні хліб, молоко і продукти першої необхідності, краще купити сьогодні, максимум завтра, у першій половині дня. На вихідні просимо всіх залишатися вдома», - повідомив Воронов.

Олешки - місто, де зафіксована перша і поки єдина у Херсонській області смерть пацієнта, що заразився коронавірусною інфекцією. Вірус було виявлено у 68-річної медсестри, яка працювала в місцевій лікарні і померла від пневмонії. Позитивні результати аналізу на COVID-19 були отримані вже після смерті і похорону жінки. Зараз на обсервації перебувають більше 100 працівників лікарні.

Як повідомив голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв, 9 квітня вірус лабораторно підтвердили у 59-річної співробітниці Олешківської лікарні.

Всього у Херсонській області лабораторно станом на ранок 10 квітня підтверджено 27 випадків COVID-19.

Читайте також: