Коли почнуться осінні канікули у Львівській області / REUTERS

Львівська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала закладам загальної середньої освіти області встановити канікули з 19 по 30  жовтня, а в подальшому - можливий перехід на дистанційну і змішану форму навчання.

Читайте такожГотуйте памперси: у китайських свиней виявили новий "коронавірус діареї", який небезпечний і для людини

Про це повідомляється на сайті Львівської ОДА. Комісія також рекомендувала закладам професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти перейти на дистанційну форму навчання з з 19 жовтня по 15 листопада. На цей період рекомендується також виїзд студентів з гуртожитків (окрім окремих категорій студентів).

Відео дня

Додаткові заходи покликані стримати розповсюдження коронавірусу.

Водночас, заклади дошкільної освіти продовжують працювати у звичному режимі. Вони мають організувати роботу із неухильним дотриманням протиепідемічних заходів.

Коли осінні канікули в Україні

Кабінет міністрів України прийняв рішення рекомендувати закладам загальної середньої освіти встановити з 15 по 30 жовтня канікули, у наступний період - можливий перехід на дистанційну і змішану форму навчання з урахуванням епідеміологічної ситуації.

Коронавірус в Україні - статистика 15 жовтня

  • Станом на четвер, 15 жовтня, в Україні виявили 5 тис. 62 випадки коронавірусу. Загалом від початку пандемії у нашій країні 281 тис. 239 людей інфікувалися COVID-19.
  • За добу зафіксовано 73 смерті від COVID-19. Загалом від початку пандемії померли 5 тис. 302 людини.
  • Загалом одужали 119 тис. 650 людей, за добу - 951 особа.