Олександр Оганьян отримав нагороду за те, що врятував пасажирів маршрутки / скріншот

Житель міста Мелітополь – 17-річний Олександр Оганьян, який врятував пасажирів маршрутки після того, як водієві стало зле, і машина виїхала на зустрічну смугу, став народним героєм і отримав премію ТСН "Ті, що вражають".

Після вчинку Оганьян особливо не змінився, але у нього стало більше підписників в Instagram, розповіла в сюжеті ТСН його подруга Вікторія Никольська.

Сам хлопець говорив, що після інциденту побоювався їздити у маршрутках, а тепер, зайшовши у цей вид транспорту, постійно дивиться на водія.

Відео дня

Хлопець також сказав, що водій, якому стало зле, телефонував йому з лікарні й подякував за вчинок.

Читайте такожУ Кропивницькому лікар врятував школярку з-під криги (фото)"Коли він лежав у запорізькій лікарні на обстеженні, він мені зателефонував, сказав дякую велике і все…", – поділився Оганьян.

Хлопцю вже пообіцяли у ДСНС, що візьмуть його на роботу після здобуття середньої освіти. Сам народний герой мріє отримати водійське посвідчення.

Нагадаємо, на початку листопада стало відомо, що в Мелітополі Олександр Оганьян в маршрутці №11 з кінця салону прибіг до водія, якому стало зле, і вивів маршрутку із зустрічки на свою смугу. Інцидент трапився на жвавому проспекті.

Хлопець викликав швидку допомогу й поліцейських та разом з ще кількома пасажирами маршрутки надавав допомогу водієві.

Пізніше з'ясувалося, що Оганьян – вчився кермувати транспортними засобами і є членом мелітопольської організації "Пласт", в якій отримав навички, необхідні для надання допомоги людям.

Вас також можуть зацікавити новини: