Одесити скаржаться на громадський транспорт / Фото УСІ

Одесити скаржаться на громадський транспорт у місті. Декому доводиться чекати годинами на зупинках в очікуванні потрібної маршрутки.

За словами місцевих жителів, одні автобуси проїжджають повз напівпорожні, інші набивають пасажирів так, що двері не закриваються. Майже всі пасажири без масок, повідомляє видання Українська Служба Інформації

Щоб залізти в маршрутку, люди ледь не б'ються, бо ж усім потрібно добиратися на роботу.

Відео дня
Одесити скаржаться на громадський транспорт / Фото усі

Я не боюся заразитися коронавірусом. Мені потрібно їхати на роботу і заробляти гроші. Якщо хочете, щоб люди не набивалися, пустіть більше маршруток, – прокоментувала одеситка Олена.

Читайте такожВ Україні оновили карантинне зонування: які регіони у "червоному" списку

"Я стою вже півгодини, чекаю 121 маршрутку. Ви ж бачите, що вони всі забиті, а у мене через годину пари в університеті починаються. Я точно сьогодні запізнюся", - розповів студент Валерій.

Деякі кажуть, що зараз маршрутка - єдиний варіант, бо таксі дуже дороге задоволення.

"Я розумію, що карантин і обмеження. Але мені на Таїрове потрібно дістатися, Ви уявляєте скільки зараз туди буде коштувати таксі? Звичайно, я залізу в цю маршрутку і буду стояти на одній нозі. А що робити?" - поділилася одеситка Ольга.

Одесити скаржаться на громадський транспорт / Фото усі

У міськраді пообіцяли пустити додаткові маршрути на найбільш жваві вулиці.

Тим часом в Одеській області кількість нових заражень COVID-19 стрімко збільшується. За минулу добу коронавірус діагностували у 270 осіб.