Заклади просять дозволити їм працювати вночі / фото Інформатор

У середу, 15 липня, під Кабінетом міністрів підприємці поставили стільці та дивани в ряди. Ця акція повинна привернути увагу влади до проблеми роботи барів та ресторанів у нічний час.

Читайте такожУ Луцьку ресторанам та кафе дозволили приймати відвідувачів всередині приміщень

Власники й співробітники барів цією акцією вимагають від влади дозволити роботу з 23:00, повідомляє "Інформатор".

Відео дня

Порожні стільці символізують порожні заклади. Співробітники просять дати їм можливість працювати. Загострює цю ситуацію із забороною ще той факт, що в Києві багато нічних клубів і кальянних продовжують працювати навіть під загрозою штрафів. Але не кожен власник хоче і може собі дозволити такі ризики. Більшості з підприємців просто не вистачає грошей, щоб виплачувати зарплати співробітникам.

Як повідомляє Telegram-канал "Киев Сейчас", власники закладів громадського харчування зібралися під Кабміном з вимогою дозволити їм працювати цілодобово. На мітинг винесли стільці й підготували таблички: "Хочу, як Велюр", "Ні забороні".

Власники барів та ресторанів прийшли під Кабмін зі стільцями

Опубліковано Інформатор Київ Середа, 15 липня 2020 р.

Як повідомляв УНІАН, ресторан "Велюр", що належить народному депутату від "Слуги народу" Миколі Тищенку, запросив відвідувачів розважитися в нічний час, незважаючи на введені Кабміном карантинні обмеження. На сторінці ресторану в Instagram з'явилася наступна stories: "Місто засинає, але не "Велюр". Чекаємо на Вас до 6 ранку".

Нагадаємо, раніше Кабмін опублікував постанову про заборону роботи ресторанів після 23:00.