У Києві відкрили нові заклади із провокаційними назвами / фото facebook.com/i.alex.cooper

Кияни розкритикували провокаційні назви двох закладів, які нещодавно відкрили на Подолі. Мова йде про винний бар "Соска" на Хорива та сосисочну "Соси...сочна...я" на Сагайдачного.

Як пише "Київ Mediа", одними з перших увагу на нові заклади звернули київський активіст Руслан Хаврюта та одеський ресторатор Алекс Купер:

"Оральна фіксація. На Подолі відкрили відразу два проекти… "Соска" і ""Соси...сочна...я".

Зазначається, що перший заклад на вулиці Хорива відкрили керівниця Win Bar, співзасновниця львівського MAD Bars House Альона Наталенко разом з ресторатором Сергієм Мещеріновим, і провокаційна назва була обрана навмисне:

"Зрозуміло, що спершу з’являються інші асоціації, але ми закладали в назву тільки нашу любов до вина. Можна сказати, що ми її всмоктали з молоком матері. Тому в нашому випадку "соска" – це й провокація, і стьоб, і невід’ємна частина того, з чого починається наше життя", – розповіла Наталенко.

У Києві відкрили нові заклади із провокаційними назвами / фото facebook.com/i.alex.cooper

Другий заклад теж відкрили відомі ресторатори, але як обиралася назва для нього, наразі невідомо.

Користувачі у мережі активно обговорюють назви закладів:

"Бутер в ротик" і поруч не валявся", "Вульгарщину роблять ті, у кого не вистачає фантазії придумати гарну назву та розуму/грошей, щоб створити якісну рекламу", "Так само й у стендаперів: якщо немає почуття гумору, то починають "жартувати" про **лю та лайно", "Огидні назви".