Тарас Тополя - Хомчак втрутився у скандал з квартирами і натякнув на вплив Росії / УНІАН

Начальник Генштабу ЗСУ Руслан Хомчак відповів музиканту та військовому волонтеру Тарасу Тополі, який писав у мережі про його квартири.

Заява Хомчака оприлюднена на сторінці Генштабу ЗСУ в Facebook.

Читайте також53-річний Хомчак одружився з 29-річною головою Чернігівської ОДА (фото)

Відео дня

20 жовтня Тополя написав у соціальній мережі про три квартири Головнокомандувача, який той отримав від держави. Деякі помешкання, за словами музиканта, Хомчаку вдалося приватизувати. Невдовзі стало відомо, що Тополю викликають у військкомат, і оточення зірки пов’язало це з минулими дописами.

Сам Хомчак 26 жовтня назвав оприлюднення інформації музикантом «ударом по діловій репутації» й не виключає «інформаційної атаки» з боку країни-агресора. Він додав, що виклик Тополі за його вказівкою у військкомат є «неправдою».

Начальник Генштабу ЗСУ висловився й з приводу квартир. Він каже, що всі виділені державою помешкання повернув, деякі з «навіть більшою площею». Водночас ще одну квартиру в Києві попросив у зв’язку з одруженням.

«Не відповідає дійсності й інформація щодо порушення мною житлового законодавства. Дані про нерухомість посадових осіб зазначено в щорічних деклараціях, з якими може ознайомитися будь-хто. У моїх деклараціях вказано, що отримані від держави житлові квадратні метри (83,1 м.кв.) за попередніми місцями служби повернуто Міністерству оборони повною мірою, навіть більшою площею (97 м.кв.). Я не впевнений, що хтось так робив до мене», – заявив Хомчак, пригрозивши відповідальністю Тополі за написане.

Щодо оприлюдненої музикантом інформації, у якій міститься персональна інформація, обіцяють провести службове розслідування.

Інші новини на тему