У листі чоловік зазначив, що земельна ділянка розташована в одному із сіл Харківської області / фото УНІАН

У мережі розтиражували фотокопію заяви жителя Харківської області  Олега Марченка на ім’я генсека НАТО Єнса Столтенберга. У документі чоловік запропонував розмістити на своїй земельній ділянці військову базу Альянсу.

Марченко, судячи з опублікованої у Telegram-каналі "Оперативний ЗСУ" заяви, наголосив, що готовий передати 8,13 га у безкоштовне користування.

У листі чоловік зазначив, що земельна ділянка розташована в одному із сіл Харківської області. Заява датована 10 січня. 

Відео дня

"Я, Марченко Олег Вікторович, громадянин України, хочу вступити до блоку НАТО і передати у безкоштовне довічне користування належну мені на праві власності земельну ділянку площею 8,13 га, яка знаходиться за адресою: Харківська область, с. ****** ****, для розміщення на ній військової бази Альянсу", - йдеться у тексті документа.

У мережі захоплені вчинком жителя Харківщини, багато користувачів чи то жартома, чи то серйозно пропонують віддати безкоштовно й свою земельну ділянку під базу НАТО.

Читайте такожУ НАТО заявили, що й досі вірять у можливість угоди з Росією

Раніше представник президента в Конституційному суді, нардеп Федір Веніславський заявляв, що Україна в разі вступу до НАТО або укладення відповідних договорів про співпрацю може розмістити на своїй території військові бази Альянсу. За його словами, відповідний дозвіл спочатку повинен надати КСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: