Паулу Фонсека тренував "Порту" в сезоні-2013/2014 / xsport.ua

Представники німецького "Айнтрахта" (Франкфурт-на-Майні) обіцяють влаштувати гарячий прийом "Шахтарю" і його тренеру Паулу Фонсеці у повторному матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

Фонсеку в німецькому клубі добре пам'ятають, зокрема, і президент "Айнтрахта" Петер Фішер.

"Я чудово пам'ятаю 2014 рік, коли Фонсека очолював "Порту". Тоді ми теж зіграли на виїзді у першому матчі - 2:2. Вдома було - 3:3, і ми попрощалися з єврокубками. Я досі цього не забув", - сказав Фішер, якого цитує FootballHub.

Читайте такожФонсека про матч Шахтаря з Айнтрахтом: стадіон буде проти нас, але це прекрасний сценарій

Крім старих рахунків Паулу Фонсеки і "Айнтрахта", гірникам належить зіткнутися з неймовірною підтримкою вболівальників німецького клубу. Так, місяць тому на рідній "Комерцбанк-Арені" команда з Франкфурта приймала "Боруссію" (Дортмунд). Очевидці стверджують, що трибуни стадіону ледь витримали напруження пристрастей.

І все ж вважається, що арена у Франкфурті-на-Майні є фартовою для українських спортсменів. У 2010 році тут виступав Володимир Кличко, який здобув перемогу нокаутом над Самюелем Пітером.

Нагадаємо, що матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Айнтрахт" - "Шахтар" розпочнеться о 20.00 за київським часом. УНІАН буде вести пряму онлайн-трансляцію матчу.