Марлос забив переможний гол / фото: ФК Шахтар

На НСК "Олімпійський" у Києві відбувся матч третього туру української Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем". Зустріч завершилася перемогою "гірників".

Відкрити рахунок "Шахтарю" вдалося на 21-й хвилині матчу - Манор Соломон прострілив від лицьової лінії у воротарський, а Жуніор Мораєс ефектно п'ятою переправив м'яч у сітку.

У середині тайму "гірники" могли подвоювати свою перевагу, але після удару Марлоса з центру штрафного майданчика "Динамо" врятувала штанга

До перерви киянам вдалося відігратися. Андрій П'ятов відбив м'яч перед собою після удару Дениса Гармаша, а Жерсон Родрігес перестрибнув Миколу Матвієнка, головою зіграв на добиванні і забив свій дебютний гол у футболці "Динамо".

Читайте такожДинамо - Шахтар - 1:2: відео матчу УПЛ

В середині другого тайму "Динамо" могло виходити вперед, але Беньямін Вербич, метрів з семи замикаючи простріл Томаша Кендзьори, не влучив у створ. А вже через пару хвилин після цього в лідери знову вийшов "Шахтар" - м'яч залетів у сітку після удару Марлоса і рикошету.

У компенсований час "Шахтар" міг забити третій м'яч, але Дентіньо після пасу Густаво Бланко Лещука не влучив по порожніх воротах.

На останніх секундах момент був і в "Динамо", однак Денис Гармаш не зумів результативно замкнути передачу Микити Бурди.

Таким чином, "Шахтар" набрав максимальні 9 очок після трьох турів очолює турнірну таблицю УПЛ. У "Динамо" залишилося 6 очок.

"Гірники" перервали триматчеву безвиграшну серію в матчах з "Динамо".

"Динамо" - "Шахтар" - 1:2

Голи: Родрігес, 39 - Мораєс, 21, Марлос, 64

"Динамо": Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Сидорчук (Андрієвський, 65), Шепелєв (Соль, 70), де Пена, Циганков (Вербич, 59), Гармаш, Родрігес

"Шахтар": Пятов, Ісмаїлі, Матвієнко, Кривцов, Болбат (Хочолава, 77), Степаненко, Патрік, Соломон, Марлос (Дентіньо, 90+2), Тайсон, Мораес (Бланко Лещук, 80)

Відеоогляд матчу

УНІАН раніше також повідомляв про те, де дивитися матчі 3-го туру української Прем'єр-ліги.