REUTERS

Центральним матчем 12-го туру англійської Прем'єр-ліги стала зустріч "Ліверпуля" і "Манчестер Сіті" на "Енфілді".

Підопічні Юргена Клоппа зуміли перемогти з рахунком 3:1.

"Червоні" активно почали зустріч і за перші 15 хвилин двічі вразили ворота "Сіті". На 6-й хвилині Мане втік у контратаку, втратив м'яч вже у штрафному суперника, але на відскоку першим опинився Фабіньо, який завдав влучного удару. Потім Салах на 13-й хвилині завдав точного удару головою після навісу від Робертсона.

Відео дня

На старті другого тайму "Ліверпуль" фактично поховав інтригу. Після навісу Хендерсена Мане першим опинився на дальній штанзі та завдав прицільний удар головою - 3:0.

Надалі "городяни" намагалися атакувати та на 78-й хвилині навіть скоротили відставання зусиллями Бернарду Сілви, але розвинути успіх не вдалося.

"Ліверпуль" - "Манчестер Сіті" - 3:1

Голи: Фабіньо, 6, Салах, 13, Мане, 51 - Бернарду Сілва, 78

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнольд, Ловрен, ван Дейк, Робертсон, Хендерсон (Мілнер, 61), Фабіньо, Вейналдум, Салах (Гомес, 87), Фірміно (Окслейд-Чемберлен, 79), Мане

"Манчестер Сіті": Браво, Уокер, Стоунз, Фернандіньо, Анхеліньо, Де Брюйне, Родрі, Гюндоган, Бернарду Сілва, Агуеро (Жезус, 71), Стерлінг

Попередження: Родрі

Таким чином, "Ліверпуль" продовжує лідирувати в турнірній таблиці АПЛ, набравши 34 очки. Мерсисайдці тепер випереджають "Манчестер Сіті" на дев'ять пунктів.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Шахтар" здобув перемогу над "Динамо" в Харкові.