Ірина Морозюк / фото instagram.irinamoroziuk

Колишня дружина півзахисника київського "Динамо" Миколи Морозюка Ірина Морозюк, яку називають секс-символом українського футболу, прокоментувала скандальне відео капітана збірної Росії з футболу Артема Дзюби, де він займався мастурбацією.

Про це стало відомо з інтерв'ю Ірини для "Спорт Експрес".

"Скажу так: Артему нема чого соромитися! Є що показати. У Дзюби все в порядку з розміром. Але я не можу сказати, що мені сподобалося. Не додивилася відео до кінця", - поділилася враженнями щодо історії Морозюк. 

"Я теж раніше не знала, хто такий Дзюба. Але це можна пояснити. Люди люблять хайп! Інтим завжди набирає. Приклад: є дві фотографії, де в однієї дівчини оголена груди, а в іншої - ні. Звичайно, всі стануть лайкати і дивитися, де циці більше! Так влаштований весь світ, не тільки ми. Завжди в тренді теми сексу, смерті і жерсті. Тому ситуацію з Дзюбою було цікавіше обговорювати, ніж вибори в США", - підбила підсумки Морозюк. 

Нагадаємо, епатажна Морозюк є президенткою футбольного клубу "Ліон" зі Львову. Також Ірина в Instagram регулярно підтверджує свій статус секс-символу українського футболу.

фото instagram.irinamoroziuk
фото instagram.irinamoroziuk

Читайте також"Думаю, зраджував": розпалася одна з найвідоміших пар українського футболу

Артем Дзюба: перебіг скандалу