Лука Йович / REUTERS

Сербський футболіст Лука Йович отримав перелом п'яткової кістки правої стопи під час карантину.

Спочатку повідомлялося, що Йович травмувався під час домашнього тренування, однак тепер з'явилися нові подробиці, згідно з якими футболіст отримав перелом за інших обставин.

Як повідомляє Kurir, Йович впав зі стіни свого будинку в Белграді.

Відео дня

"Він травмувався і ледве вижив. Він впав зі стіни. Не знаю, як це пояснити, я не дуже розумію, як це сталося. Очевидно, все сталося випадково", - сказало виданню джерело, близьке до сім'ї Йовича.

Читайте такожОсновний захисник суперника Шахтаря в Лізі Європи отримав серйозну травму обличчя на тренуванні

"Кістка, яку зламав Йович, підтримує вагу всього тіла і досить стійка до зовнішніх впливів. У більшості випадків перелом відбувається при насильницькій травмі або падінні з великої висоти", - прокоментував виданню травму футболіста іспанський лікар Хосе Гонсалес.

В "Реалі" обурені тим, що Йович намагався обдурити всіх у клубі щодо своєї травми. Спочатку футболіст заявив, що травмувався під час першого клубного тренування в Мадриді, але лікарі "Реала" встановили, що пошкодження було отримано раніше. Потім батько футболіста Мілан заявляв, що Йович отримав травму, тренуючись у Белграді.

Тепер батько футболіста відмовився давати коментарі:

"Будь ласка, зрозумійте мене, але я нічого не можу вам сказати. З клубу надійшла вказівка, що ніхто не повинен нічого говорити - навіть Лука".

Тепер футболістові доведеться відновлюватися не менше трьох місяців.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Сербії порушили кримінальну справу проти Йовича через те, що футболіст порушив карантин.