Кварцяний - один з найепатажніших українських тренерів / фото doa.in.ua

Колишній головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний розповів, як ударив одного з гравців своєї команди пляшкою по голові.

Читайте також"Мені соромно": тренер Ман Сіті Гвардіола закликав білих людей вибачитися перед темношкірими

Фахівець дав інтерв'ю YouTube-каналу "Вацко Live".

Відео дня

За словами Кварцяного, це сталося у 2011-му чи 2012-му році. "Волинь" грала з "Чорноморцем" в Одесі, а поєдинок завершився внічию - 0:0. Тренер був злий через погану гру підопічних.

"На зворотному шляху сіли в літак, летіли в Рівне. Так, тоді літали, інвестори підтримували. Чую шум у кінці літака, 42 людини тоді в ньому було. Я пішов до них, бачу - пляшка віскі, пиво. Кажу: що тут? Якщо б виграли, я б зробив вигляд, що не бачу. Але ви не виграли, грали жахливо. Ось це приберіть, щоб це нічого не було. Кажуть: все-все, добре.

Летіти недовго було, півтори-дві години. Знову шум-гам. Вже майже посадка. Підходжу знову, там вже людей вісім у них. Став посередині. Не хочу називати гравців. Не стримався, взяв пляшку і вдарив. Домовлялися ж, що ви робите? Ну, ось так було. Але потім все нормально, ми з ними спілкуємося, дружимо", - зазначив Кварцяний.

Тренер додав, що не схвалює такий підхід, але іноді без нього обійтися було важко:

"Іноді доводилося приймати непедагогічні методи. Бити футболістів - це ненормально, але я не так сильно вдарив, як здається. У тому стані, в якому тоді були, вони навіть не відчули".

УНІАН раніше повідомляв про те, що угорський "Ференцварош" звернувся в суд через українського тренера Реброва.