В'ячеслав Бобров є гравцем збірної України / фото: ФБУ

Гравець збірної України з баскетболу В'ячеслав Бобров, який заразився коронавірусом, записав відеозвернення до українців.

Відео Бобров виклав в Instagram.

"Своїм прикладом хочу показати, що це не жарти. Зараз я перебуваю в Олександрівській лікарні міста Києва", - зазначив Бобров.

Відео дня

Читайте також"Може статися з кожним": баскетболіст збірної України заразився коронавірусом

"Будь ласка, поставтеся серйозно до ситуації з коронавірусом, дотримуйтесь правил гігієни, без потреби не залишайте свої будинки та квартири, носіть маски і користуйтеся антисептиками. Але не забувайте, що маски і рукавички не зможуть захистити на сто відсотків - високий ризик зараження.

Будь ласка, не ходіть гуляти, не ходіть на шашлики і уникайте місць великого скупчення людей. Розумію, що дуже важко сидіти в закритому приміщенні, але краще перебувати вдома і бути здоровим, ніж у лікарні і лікуватися медикаментами. Не піддавайте ризику себе, своїх близьких і оточуючих. Не пошкодуйте грошей і замовте доставку на дім. Спасибі", - сказав Бобров.

Нагадаємо, Бобров, який є гравцем іспанської "Фуенлабради", припустив, що міг заразитися в аеропорту, коли повертався з Іспанії. Баскетболіст розповів, що вже перехворів на коронавірус, але лікується від пневмонії.

УНІАН також повідомляв про те, що український футболіст Андрій Ярмоленко розповів про життя в Лондоні в умовах коронавірусу.