Як швидко очистити динамік смартфона за допомогою програми / скріншот

Рано чи пізно в динаміці смартфона забивається дрібний пил та бруд, а користуватися телефоном стає некомфортно. Ви можете не слухати музику за допомогою вбудованих динаміків постійно, але в будь-якому випадку помітите, якщо якість аудіо погіршиться.

Щоб усунути цей дефект, зовсім не обов'язково йти в сервісний центр або самому "колупаються" в динаміках. На виручку прийдуть звичайні застосунки для очищення динаміка, які "пробивають" забруднення.

Як очистити динамік за допомогою звуку

Спосіб, на перший погляд, звучить неправдоподібно, але він вже не раз доводив свою ефективність. Можливо, про 100% ефективності не йдеться, але більше ніж 80% – цілком собі.

Відео дня

Перше, що вам необхідно зробити – зайти в магазин App Store або Google Play і по тегу speaker cleaner знайти потрібні програми. Вибрати ви можете будь-яку з них. Подібні апи створюють повторюваний звук з певною частотою, він сприяє відділенню і поступового виштовхування сміття.

Найбільш популярною серед користувачів є "Чистий динамік", яка здатна очистити динамік не тільки від пилу, але і від води.

Скріншот

Програма має досить простий і зрозумілий інтерфейс, з яким розбереться навіть юзер-початківець. За її допомогою можна очистити як основний динамік, з якого йде звук, так і слуховий динамік.

Перед початком роботи встановіть в смартфоні максимальну гучність, а динамік вашого телефону опустіть вниз. Якщо навушники підключені до пристрою, то їх слід відключити. 

Далі вибравши в меню Speaker або Ear speaker натискаємо опцію Start cleaning. Після ви відразу почуєте своєрідний звук. Процес очищення, як правило, займає пару хвилин. А головне - це дійсно працює. 

Скріншот

У разі, якщо програми не допомагають, УНІАН розповідав, як очистити динамік за допомогою ватної палички або зубної щітки

Вас також можуть зацікавити новини: