На сьогоднішній день повна вартість проїзного документа становить 1814,32 грн \ фото УНІАН

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» з 19 квітня запустить два нових безпересадочних вагони з Дніпра до Перемишля (Польща).

Читайте також«Укрзалізниця» призначила на свята ще два додаткових поїзди до Львова

Про це повідомила прес-служба компанії. Згідно з повідомленням, безпересадочні купейні вагони Дніпро - Перемишль курсуватимуть із Дніпра з 19 квітня в складі поїзда №86/85 Новоолексіївка - Львів, а потім приєднуватимуться на станції Львів до поїзда №90/89 Львів - Перемишль.

Відео дня

Зворотно з Перемишля ці вагони курсуватимуть із 20 квітня в складі поїзда №35/36 Перемишль - Одеса, а потім у Львові приєднуватимуться до поїзда №70/69 Львів - Маріуполь.

У прес-службі зазначили, що вартість квитка залежить від курсу валюти в день його придбання.

"На сьогодні повна вартість проїзного документа становить 1814,32 грн, а дитячого квитка - 1161,76 грн. Квитки на призначену дату можна придбати в залізничних касах», - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що дістатися польського міста, не виходячи з вагона, жителі Дніпра та регіону зможуть цілий рік по датах, вказаних у розкладі руху пасажирських поїздів.

Як повідомляв УНІАН, Україна та Польща планують відкрити залізничне сполучення між Львовом і Любліном у червні 2019 року, а також планують запустити поїзд Перемишль - станція Нижанковичі (Львівська обл.).

У грудні 2016 року було відкрито новий залізничний маршрут фірмового швидкісного поїзда "Інтерсіті+" №705/706 Київ - Львів - Перемишль (Польща).