Розпродаж квитків Turkish Airlines триватиме до 3 лютого / фото facebook/LvivAirport

Компанія Turkish Airlines почала перший у 2020 році розпродаж авіаквитків, виставивши промо-тарифи на прямі перельоти з міст України в Стамбул.

Про це повідомляє avianews.

Читайте такожУкраїнським авіакомпаніям дозволили використовувати інтернет в польоті

Відео дня

За мінімальною ціною від 139 долари в обидва боки продаються квитки Харків-Стамбул. Від 149 доларів в обидва боки доступні квитки зі Львова та Запоріжжя у Стамбул.

Квитки з Одеси та Херсона в Стамбул продаються від 159 доларів в обидва боки, з Києва в Стамбул - від 179 доларів туди-назад.

Всі акційні тарифи включають збільшену норму перевезення багажу 30 кг на одного пасажира на додаток до ручної поклажі 8 кг.

Розпродаж пройде з 20 січня по 3 лютого 2020 року. Він охоплює період подорожей з 27 січня по 14 травня 2020 року. Пасажир повинен перебувати в Стамбулі мінімум 2 дні або тиждень. Максимальний час перебування - 3 місяці.

Купити акції авіаквитки з міст України в Стамбул можна на сайті Turkish Airlines або в агентствах. Пошуковик skyscanner аналізує різні канали продажів авіаквитків і знаходить найнижчі ціни.

Як повідомляв УНІАН, Qatar Airways почала перший в 2020 році розпродаж авіаквитків з Києва в міста Азії, Австралії і на курортні острови.