Курорт Санья на острові Хайнань / Фото wikipedia.org

Туроператор Join UP! повертає своїх туристів з Хайнаню. Усі наші громадяни повернуться додому рейсами 29 січня та 1 лютого. 

Про це повідомили у прес-службі туроператора.

Читайте такожСильний туман порушив роботу одеського аеропорту - у Стамбулі застрягли 120 українців

Відео дня

"Від самого початку ми уважно стежимо за розвитком ситуації з коронавірусом, що спалахнув у Китаї. Незважаючи на те, що Всесвітня організація здоров’я на даний момент не розцінює цей спалах як надзвичайну ситуацію світового масштабу, а Міністерство здоров’я України та Державіаслужба не рекомендують припиняти сполучення між країнами, ми ухвалили рішення призупинити польотну програму до Китаю на період з 3 лютого по 28 березня. Безпека наших туристів має для нас найвищий пріоритет", - заявили у компанії.

Зазначається, що туристи, які вже придбали та оплатили тури на острів Хайнань на найближчі тижні, мають право на повернення вартості туру. Також вони мають можливість обрати альтернативний варіант для мандрівки – зокрема, Шрі-Ланку, Єгипет та інші напрямки.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невстановленого походження у місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Попередньо встановлено, що збудником захворювання став новий тип коронавірусу - 2019 nCoV. Вірус передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб.

Станом на 27 січня випадки захворювання вже виявлені у Гонконгу, Макао, на Тайвані, а також в Австралії, В'єтнамі, Канаді, Малайзії, Непалі, Сінгапурі, США, Таїланді, Франції, Південній Кореї і Японії.

Кількість захворілих у Китаї становить 2794 особи, померли 80 осіб.