Ілюстрація / REUTERS

105 українських туристів, зокрема 65 відпочивальників Join UP!, не змогли 16 березня повернутися додому через скасування рейсу перевізником FlyDubai.

Про це йдеться у повідомленні Join UP!.

При цьому у компанії зауважили, що інформація щодо скасування рейсу 16 березня до них не надходила.

Відео дня

Читайте такожАвстрійські авіалінії відмовляються направити літак з українцями, чиї рейси було скасовано - посол

«Всім 65 туристам, які відпочивали по турпакету, туроператор Join UP! повністю сплатив всі його складові – готель, страховку, трансфери та перельоти в обидві сторони, додаткові послуги. Після завершення туристичної подорожі туристи не змогли скористатися зворотнім рейсом через те, що він був скасований», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Join UP! постійно підтримує зв’язок з туристами через приймаючу сторону у Шрі-Ланці. Нині розв'язується питання щодо організації повернення додому всіх 105 туристів.

За попередньою інформацією туроператора, FlyDubai підтвердив наміри виконати рейс. Дата рейсу уточнюється та буде повідомлена туристам через приймаючу сторону на Шрі-Ланці.

Як повідомляв УНІАН, з Коломбо 105 українських громадян не змогли вилетіти додому, оскільки, за їхніми словами, міжнародний аеропорт "Бориспіль" відмовився приймати літак. 

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.