Скріншот flightradar24

Нині повітряні кордони України перетнуло всього тільки кілька літаків через введені державою обмеження на транспортні сполучання за межами країни з метою не допустити поширення COVID-19.

Про це свідчать дані flightradar24.

Читайте такожВ Україні закриють всі аеропорти, крім одного

Відео дня

Один з літаків рухається з Лондона до Києва, інший – з Києва до Варшави. Водночас ситуація з авіасполученням в інших країнах не настільки спокійна, попри встановлені деякими з європейських держав обмежень щодо запобігання пандемії.

Найбільший авіапотік спостерігається у повітряному просторі Туреччини, Угорщини та Румунії.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів у зв'язку з поширенням коронавірусу ухвалив рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня, а також з 18 березня ввів заборону на залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення, а також на роботу метрополітенів.

18 березня Кабінет міністрів України виділив з резервного фонду державного бюджету суму, еквівалентну 4,16 млн доларів, на забезпечення вивезення близько 35,5 тис. українців з-за кордону авіаційним транспортом.

В аеропорту Бориспіль для обслуговування прилетіших пасажирів 22 березня відкрили раніше законсервований термінал B. Виліт рейсів як і раніше виконується з терміналу F. Основний термінал D аеропорту законсервований з 18 березня.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.