"Буковель" тимчасово зупинив роботу через карантин / фото УНІАН

Найбільший курорт України «Буковель» (Івано-Франківська обл.) тимчасово зупинив свою роботу через карантин.

Читайте такожЩонайменше до 23 квітня: Держтуризму порадило українцям перебронювати закордонні тури, а туроператорам – не продавати нові

Про це повідомили УНІАН у прес-службі туристичного комплексу.

Відео дня

Зазначається, що починаючи з середи, 25 березня, курорт зупинив роботу витягів та достроково закінчив зимовий сезон 2019-2020.

Таким чином «Буковель» долучився до жорсткого карантину, який розповсюджуватиметься на всі послуги, на всій території комплексу і від завтрашнього дня припиняє приймати туристів. Всі сервіси будуть закриті.

«Нам дуже сумно це констатувати. Погодні умови чудові, сезон катання міг тривати ще досить довго. Станом на зараз, немає жодних юридичних причин для закриття, але в даній ситуації ми розуміємо, що кожен наступний день функціонування курорту — це гіпотетичний, додатковий ризик для життя та здоров'я наших гостей. А це те, чим ми не можемо і не будемо ризикувати», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Основною причиною такого рішення курорт назвав «відсутність достовірної інформації» щодо розповсюдження коронавірусу.

«Саме тому ми вирішили не ризикувати здоров'ям наших гостей і прийняли рішення про дострокове завершення зимового сезону», - йдеться в повідомленні.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.