Рестарт після тривалої паузи став можливим завдяки стабілізації ситуації в регіоні / фото УНІАН Володимир Гонтар

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) повідомила про відновлення рейсів до Єревану (Вірменія) з 4 грудня 2020 року.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Читайте такожМАУ запускає рейс з Києва до лондонського аеропорту "Хітроу"

Відео дня

"Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" рада повідомити про можливість відновлення рейсів до Єревану (Вірменія) з 4 грудня 2020 року. Рестарт після тривалої паузи став можливим завдяки стабілізації ситуації в регіоні", - сказано в повідомленні.

МАУ планує здійснювати польоти до аеропорту "Звартноц" і зворотні рейси до Києва двічі на тиждень.

Також прес-служба повідомила, що компанія продовжує стежити ситуацією в регіоні та за епідеміологічною ситуацією в країні.

"Як відомо, зараз існують деякі епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. З рекомендаціями щодо подорожей можна ознайомитися на сайті авіакомпанії", - сказано в повідомленні.

МАУ

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" заснована в 1992 році. Здійснює рейси в столиці та ключові міста Європи, Азії, Африки, СНД і США, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль".

Хронологія подій

У жовтні авіакомпанія МАУ заявила про припинення польотів до Єревану у зв'язку із загостренням конфлікту в Нагірному Карабасі.

27 вересня почалася чергова ескалація конфлікту між Вірменією та Азербайджаном навколо Нагірного Карабаху.

10 листопада в зоні конфлікту були припинені всі військові дії.