false

У словах депутатів Європарламенту про загрозу для безвізового режиму України з ЄС не йшло мови про "реальну" небезпеку його втрати.

Про це в інтерв'ю УНІАН розповів Посол Нідерландів в Україні Єннес де Мол. Він зазначив, що можливість подорожувати до країн Євросоюзу за спрощеною системою є для українців дуже важливою, оскільки головна євроінтеграція відбувається "в головах".

Читайте такожОпубліковано список найбезпечніших авіакомпаній 2020 року

Відео дня

"Я знаю, про що ви питаєте, бачив, що про це багато писали. Але новини були засновані на словах депутатів Європарламенту, і там не йшлося про реальні загрози",- відповів дипломат на питання про небезпеку втрати безвізу.

Він підкреслив, що вірить, перш за все, в прямі контакти людей. "Ви знаєте, я дуже ціную те, що українці можуть подорожувати. Я вірю в прямі контакти людей. Українці можуть у нас побачити, як все працює, зрозуміти, яке суспільство вони хочуть створити. Найголовніша інтеграція - в головах. Зараз йде величезна війна дезінформацій, але, побачивши все своїми очима, люди можуть визначити, що правда, а що – ні. Потрібно подорожувати, дивитися, думати, яку країну хочеться побудувати. Україна - суверенна держава, вона сама визначає свій шлях", - сказав Єннес де Мол.

Читайте повну версію інтерв'ю на сайті УНІАН.

Останні новини про безвіз України з ЄС: