Комаров побував у Карпатах / фото 1+1

У першому сезоні проекту "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" його ведучий показав різноманітні казкові куточки, про які мало хто знає, а також занурився у таємниці карпатських лісів та мольфарів. Мандрівник вирушив до останніх українських мольфарок, аби перевірити їхні здібності.

Комаров завітав до мольфарки Марії, яка за старовинним методом ворожіння на воску та воді розповіла мандрівнику про його особисті моменти життя. Провівши спеціальний ритуал, Марія розкрила подробиці, які очікують у майбутньому на Комарова та його дружину – Олександру Кучеренко:

"Ви матимете двоє дітей, обидва – хлопчики. Зараз маєте багато роботи, багато мандрівок. І житимете до глибокої старості. Посередині життєвого шляху буде якась перешкода, проте по життю все піде добре. Жінка у вас гарна, між вами велике кохання".

Після візиту до мольфарки Комаров зазначив, що Карпати – це дійсно справжнє місце сили, де кожного наповнюють особливі емоції та враження. І додав: "Можливо, хтось з вас повірив у сказане, хтось - ні, проте я скажу власні враження: мене, у будь-якому випадку торкнув візит до пані Марії".

Окрім пані Марії, мандрівник завітав і до Калини – ворожки, яка бачить майбутнє на картах. 

"Бачу, що першою дитиною у вас буде хлопчик. Усього дітей буде двоє, і другий також хлопчик… Проживете довго. Бачу, до 80 років", - розповіла Комарову Калина.

Комаров побував у мольфарок / фото 1+1

Дмитро Комаров - як змінилася діяльність ведучого під час великої війни

Після 24 лютого Дмитро Комаров поставив свою мандрівничу діяльність на паузу та активно працює на інформаційному фронті, активно розповідає та показує жахіття, які творять російські окупанти своїми ракетами на українській землі. Також телеведучий на своїх особистих сторінках у соцмережах публікує відео на фото звільнених міст Харківщини, Херсонщини та інших регіонів.

Окрім того, Комаров разом з іншими небайдужими українцями працює і на волонтерському напрямку, закуповуючи авто та інше необхідне спорядження для української армії.

Вас також можуть зацікавити новини: