У Словенську Любляну запустять прямі авіарейси з Києва / фото Вікіпедія

Український авіаційний перевізник Windrose («Роза вітрів»), який базується в київському міжнародному аеропорту «Бориспіль», із 24 жовтня запускає рейси з Києва до столиці Словенії Любляни й назад.

Про це повідомила прес-служба компанії на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте такожГаваї відкриваються для туристів

Відео дня

«Із 24 жовтня Windrose відкриває новий авіарейс між Києвом та Любляною. Перельоти здійснюватимуться двічі на тиждень: щовівторка та щосуботи», - сказано в повідомленні.

Також прес-служба повідомила, що польоти з України до Словенії виконуватимуться на літаках Embraer-145 і ATR72-600 із аеропорту «Бориспіль».

Згідно з повідомленням, із 1 жовтня українці можуть перетинати кордон зі Словенією без дотримання 10-денного строку самоізоляції при наявності негативного результату PCR (ПЛР) тесту на COVID-19, зробленого не раніше ніж за 48 годин в установах чи організаціях, що знаходяться на території України й визначені переліком за посиланням https://www.nlzoh.si/o-nas/novice/46-aktualno/541-novica-73

Нагадаємо, Windrose з 5 жовтня запустив рейс з Києва до Херсона і назад.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія Windrose ("Роза Вітрів«) - заснована в 2003 році та базується в київському міжнародному аеропорту «Бориспіль».

У 2007 році авіакомпанія отримала сертифікат експлуатанта й почала виконувати регулярні та чартерні перевезення під брендом Windrose airlines.

Новини інших авіаперевізників: