SkyUp почне літати в Чеську Остраву / фото ua.depositphotos.com

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines з 26 квітня 2021 року запустить рейси з Києва в Остраву (Чехія).

Читайте такожSkyUp змінює час реєстрації на рейсі в українських аеропортах

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відео дня

"Авіакомпанія SkyUp з 26 квітня планує почати польотну програму за маршрутом Київ - Острава - Київ", - сказано в повідомленні.

Рейси будуть виконуватися по понеділках, середах і п'ятницях.

Плани SkyUp Airlines на 2021 рік

  • Наприкінці листопада 2020 року український лоукостер SkyUp Airlines оголосив програму польотів на літо 2021 року, що включає 21 країну і 60 напрямків - від континентальної Європи до Близького Сходу.
  • Державна авіаційна служба України дозволила українській авіакомпанії SkyUp Airlines почати взимку-навесні польоти в 10 європейських міст.

Читайте такожSkyUp змінює правила перевезення ручної поклажі: скільки промов тепер можна взяти з собою в салон літака

  • Зокрема, з 4 січня 2021 року авіакомпанія зможе здійснювати рейси Київ - Лондон - Київ (3 рейси на тиждень); з 28 березня – Київ - Подгориця - Київ (3 рейси на тиждень), Київ - Гамбург - Київ (3 рейси на тиждень), Київ - Нюрнберг - Київ (2 рейси на тиждень), Київ - Ганновер - Київ (3 рейси на тиждень), Запоріжжя - Берлін - Запоріжжя (2 рейси на тиждень), Львів - Мюнхен - Львів (2 рейси на тиждень), Одеса - Мюнхен - Одеса (2 рейси на тиждень).
  • З 6 квітня авіакомпанія зможе здійснювати рейси Київ – Марсель – Київ (2 рейси на тиждень), з 23 квітня – Київ – Острава - Київ (3 рейси на тиждень), з 25 квітня – Київ - Брно - Київ (2 рейси на тиждень).

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві в 2016 році, її засновником є компанія «ACS-Україна» Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up.

Інші новини авіакомпаній