Маршрут екскурсії проходить основними туристичними місцями столиці \ фото УНІАН

У Києві відновлюють безкоштовні пішохідні екскурсії Free Walking Tours, які покликані зробити місто більш привабливим для туристів.

Про це повідомляє Управління туризму та промоцій КМДА.

«Free Walking Tours – це проект, який має на меті зацікавити мешканців і гостей столиці історією та визначними місцями Києва, спонукати їх більш активно досліджувати місто. Ми раді продовжити традицію таких безкоштовних екскурсій, розпочату у 2020 році, та щасливі, що такі екскурсії є дуже популярними», – зазначила начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

Відео дня

Маршрут екскурсії проходить основними туристичними місцями столиці: від вул. Хрещатик до історичного серця міста – Андріївського узвозу. Завдяки цьому, він цікавий як іноземному туристу, так і людині, яка прожила у столиці все життя.

Читайте такожУ римському Колізеї з’явився україномовний аудіогід

Під час прогулянки учасникам, до прикладу, розповідають про походження назв вулиць Хрещатик та Прорізна, про легенду появи гімну Києва та багато інших таємниць старого міста.

Екскурсії проводяться о 10:00 щосуботи – українською мовою, щонеділі – англійською мовою.

Місце зустрічі – вул. Хрещатик, 36, біля будівлі Київської міської державної адміністрації (літери KYIV). Тривалість екскурсії – 1,5 години.

Для участі в екскурсії необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/WmJ8MpxPEWRVDj5SA. Форма закривається, коли на екскурсію реєструється 20 людей, відповідно до чинних карантинних обмежень.

Вас також можуть зацікавити новини