Незабаром на 1+1 стартує другий сезон його авторського проекту "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим", в якому телеведучий покаже нові місця для подорожей на мапі рідної країни.

Відео дня

У нових випусках телеглядачі побачать відпочинок на будь-який смак і гаманець - від рівня класу люкс до бюджетних подорожей, а географія маршрутів Дмитра Комарова буде охоплювати й гори, і морське узбережжя.

Читайте такожУ новому випуску "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" показали, як добувають "біле золото" Карпат (відео)"У новому сезоні більш детально будемо вивчити Карпати, де в мольфарів дізнаємося майбутнє України, і побуваємо на грандіозних святах разом з гуцулами. Покажемо, як по-новому можна провести вихідні в Одесі. Варіанти відпочинку будуть на будь-який смак і гаманець. Крім бюджетного відпочинку, покажемо варіанти, як  поїхати в українську столицю гумору з шиком... Покажемо, як абсолютно безкоштовно харчуватися під час подорожі в "перлині біля моря", Одесі. Буде й екстрим", - поділився мандрівник.

Комаров розповів, що після виходу попередніх випусків "Мандруй Україною" зросла популярність локацій, на яких він побував: туристи "атакували" гуцульську сироварню біля Верховини, соляні шахти в Донецькій області, Вилкове.

Вас також можуть зацікавити новини: