Ідея зробити паб нудистським з'явилася ще у 2011 році / CNN/Courtesy Kmart

Відомий паб в престижному лондонському районі Сохо The Coach & Horses ("Тренер і коні") став нудистським.

Про це повідомляє CNN.

З 2006 року заклад "Тренер і коні" працював як веганський і вегетаріанський паб. У 2011 господарі пабу випустили календар, для якого працівники закладу громадського харчування знялися голими, як протест проти орендодавця, який не хотів продовжувати оренду приміщення. Тоді у господарів і народилася ідея перетворити його в місце тусовок нудистів.

Відео дня

Читайте такожГолий рай: де в Україні нудистам відпочивати добре

Власник пивної точки Аластер Чоат пояснив неординарну ідею тим, що "існує велика британська традиція роздягатися в часи скрути, розпачу і спроб захистити щось цінне".

CNN/Courtesy Kmart

Календар виявився дуже популярним - і з усього світу господарю пабу посипалися пропозиції перетворити паб в місце для відпочинку любителів пити пиво голяком.

CNN/Courtesy Kmart

Таким чином паб "Тренер і коні" став першим громадським місцем в Лондоні, де одночасно можуть перебувати оголені чоловіки і жінки.

CNN/Courtesy Kmart

Як повідомляв УНІАН, пара з Фінляндії запустила сайт з приватної оренди житла NaturistBnB для туристів-нудистів, щоб допомогти їм підшукати місце для відпочинку, де вони зможуть повною мірою розслабитися, нікого не бентежачи.