Так вийшло, що спалах коронавірусу в світі припав на весну. Коли нарешті стає багато теплих сонячних днів, пташки повертаються с теплих країв та співають свої шлюбні пісні, навкруги виринають перші квіточки, а дерева вкриваються зеленню та цвітом.

Читайте такожЖодних шашликів: у Києві почнуть штрафувати порушників карантину

Звісно, коли за вікном така краса і світить сонечно, дуже важно всидіти вдома на карантині. Деякі, більш обачні українці, виходять прогулятися в парк чи в ліс на самоті або з тими, з ким живуть разом, а деякі - нехтують здоровим глуздом та порадами лікарів, й вирушають великими компаніями пити пиво на лавочці чи смажити шашлики.

Відео дня

Фотокореспондент УНІАН на вихідних відправився в ботанічний сад імені Олександра Фоміна у Києві з важливою місією - перевірити, як жителі столиці дотримуються карантину. Висновок: люди в ботсаду є, причому чимало - все ж вже перші магнолії розцвіли, гріх не сфотографуватися біля них, але більшість все ж дотримуються безпечної відстані.

Як раніше повідомляв УНІАН.Туризм, українці - не єдині у світі, хто не надто відповідально ставиться до карантину, коли весна так і кличе на вулицю. У багатьох країнах світу чимало людей також масово повиходили на вулиці помилуватися цвітінням сакури.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: