ЗСУ / Министерство обороны Украины

З початку доби на Донбасі бойовики здійснили 28 обстрілів опорних пунктів сил АТО, четверо українських воїнів зазнали поранень.

Читайте такожНа Донбасі внаслідок обстрілів поранено трьох українських військових

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00 24 квітня 2018 року.

«У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18.00 зафіксовано 28 обстрілів українських опорних пунктів», - поінформували у штабі.

Так, на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Водяного, а з мінометів калібру 82 мм – поблизу Широкиного. З гранатометів та стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Лебединського, Талаківки, Ломакиного, Авдіївки та Мар’їнки, з гранатометів – біля Новотроїцького та Пищевика, з великокаліберних кулеметів – поблизу Павлополя, а зі стрілецької зброї – в районі Кам’янки. Крім цього, оборонців Талаківки і Павлополя обстрілювали ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, йдеться у зведенні, заборонені 120-мм та 82-мм міномети окупанти застосували по українських позиціях під Луганським та Новолуганським, міномети калібру 82 мм – поблизу Троїцького, а гранатомети та стрілецьку зброю – в районі населеного пункту Валуйське.

«Внаслідок виконання бойових завдань четверо українських воїнів зазнали поранень. Наших захисників доправлено до лікувальних закладів та надано кваліфіковану медичну допомогу», - повідомили у штабі.